Quantcast
NS seme

52. САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМA И ПОЉОПРИВРЕДНИКА СРБИЈЕ и
ПРВО САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ПОЗИВНИЦА
за
52. САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМA И ПОЉОПРИВРЕДНИКА СРБИЈЕ
и ПРВО САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
у организацији Института за ратарство и повртарство из Новог Сада
и
XLIV СИМПОЗИЈУМ „ПОЉОПРИВРЕДНА ТЕХНИКА“
у организацији Националног научног друштва за пољопривредну технику и
Пољопривредног факултета из Новог Сада
21-27. ЈАНУАР 2018.
ЗЛАТИБОР

Саветовање агронома и пољопривредника Србије представља традиционално место окупљања пољопривредних произвођача, врхунских стручњака и агронома, као и представника образовних и надлежних државних институција. Са собом носи посебно значење као догађај који обележава јубиларних 80 година постојања Института, чији је циљ да удруженим снагама омогући благостање, кроз даљи раст и развој пољопривреде.

Главна тема 52. Саветовања је презентовање најновијих достигнућа и будућих праваца у развоју пољопривреде код нас и у свету. Организоване су панел дискусије о актуелним темама, као интерактивна форма размене искустава и доношења закључака, док су предавања подељена по биљним врстама.

Представиће се иновације у оплемењивању и технологији гајења најзначајнијих ратарских, индустријских, крмних и повртарских биљака, заједно са алтернативним културама и органском производњом, чиме ће Институт спојити елементе науке и праксе, и створити нове шансе као одговор на свакодневне изазове у оквирима пољопривреде.

XLIV симпозијум „Пољопривредна техника“ се кроз рад секција, округлих тематских столова и уз учешће еминентних стручњака, представника надлежних министарства и секретаријата, бави актуелним темама у пољопривредној техници и шире.

ДОБРОДОШЛИ!

Више информација: http://saps.nsseme.com


NS SEME » 52. САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМA И ПОЉОПРИВРЕДНИКА СРБИЈЕ иПРВО САВЕТОВАЊЕ АГРОНОМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ