Quantcast
NS seme

NS SEME u Rusiji – 24. međunarodni poljoprivredni sajam JugAgro u Krasnodaru

24. Međunarodni poljoprivredni sajam JugAgro održan je u Krasnodaru u Rusiji, od 28. novembra do 1. decembra 2017. Na ovom najvećem poljoprivrednom sajmu u Rusiji, posvećenom poljoprivrednoj mehanizaciji, opremi i materijalima za poljoprivrednu proizvodnju, učestvovalo je preko 700 izlagača, uz više od 15.000 posetilaca. Sajam je održan u izložbenom prostoru GradEkspo Jug, a prostirao se u četiri zatvorena paviljona, kao i na otvorenom prostoru gde je bila izložena poljoprivredna mehanizacija.

Među najvećim semenskim kompanijama zasluženo mesto imao je i Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, koji već tradicionalno učestvuje na ovom velikom međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Institut sa Rusijom ima dugogodišnju i veoma uspešnu saradnju u oblasti prodaje semena brenda NS seme, a sudeći po izuzetnoj posećenosti štanda i brojnim zainteresovanim posetiocima, možemo reći da je Institut svoju ulogu na ovom sajmu u potpunosti opravdao.

Kvalitet semena brenda NS seme, stručnost predstavnika Instituta i lep, autentično dekorisan štand, doneli su uspeh Institutu na ovom sajamskom nastupu, gde je uspostavljena nova i učvršćena postojeća saradnja sa kompanijama u Rusiji.

  Facebook photo gallery
NS SEME » NS SEME u Rusiji – 24. međunarodni poljoprivredni sajam JugAgro u Krasnodaru