Quantcast
NS seme

Dodeljena zahvalnica Institutu

323Povodom uspešno realizovane akcije prikupljanja pomoći socijalno ugroženom stanovništvu na Kosovu i Metohiji, Južnobački upravni okrug upriličio je svečanu dodelu zahvalnica u Master Centru Novosadskog Sajma.

Tom prilikom načelnik Južnobačkog upravnog okruga prof. dr Zoran Milošević, odao je priznanje onim pojedincima, lokalnim samoupravama i privrednim subjektima koji su u ovoj akciji iskazali solidarnost i čovekoljublje.

Svojim prisustvom svečani događaj je uveličao ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić, potpredsednik skupštine AP Vojvodine kao i načelnici upravnih okruga.

 
309Zahvalnice je dobilo tridesetak učesnika među kojima su opštine Bačka Palanka, Bečej, Titel, Grad Novi Sad potom novosadski Institut za ratarstvo i povrtarsvo, Pik Bečej, Soja Protein, Sportsko poslovni centar Vojvodine, Regionalna privredna komora i mnogi drugi.

U ime Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, zahvalnicu je primio pomoćnik direktora za organizaciona i IT pitanja, mr Goran Petrović.


NS SEME » Dodeljena zahvalnica Institutu