Quantcast
NS seme

Semenarijada 2013.

Semenarijada 2013U subotu, 22.06.2013. godine, u Vrbasu u organizaciji Best Seed Producer održani su sportski susreti radnika semenskih kuća „Semenarijada 2013“. Za učešće se prijavilo šest radnih organizacija: Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, Institut za kukuruz, Zemun Polje, Sava Kovačević, Vrbas, Hrastovača, Požarevac, Best Seed Producer, Srbobran,  Seme Tamiš, Pančevo.

Ekipa Instituta za ratarstvo i povrtarstvo uzela je učešće u sve četiri discipline: mali fudbal, stoni tenis, pikado i šah. U malom fudbalu i stonom tenisu, momci su ekipno osvojili prva mesta. Aleksandar Miodragović je proglašen za najboljeg strelca, Željko Dragić za najboljeg golmana, a Đuro Kovačević za najboljeg stonotenisera. Ekipa za pikado je osvojila drugo mesto, a šahisti su osvojili treće mesto, tako da smo i u ukupnom plasmanu osvojili prvo mesto, ispred Instituta za kukuruz Zemun Polje i Save Kovačevića iz Vrbasa.

Kao najbolja ekipa doneli smo prelazni pehar na Rimske šančeve, sa nadom da će se zadržati kod nas malo duže. Što je najvažnije druženje je i pored paklene vrućine bilo intenzivno; bilo je pesme, igre, šale, ali i planova za naredna takmičenja.

Pogledajte snimak penal serije finalne utakmice fudbalskog turnira, čiji je pobednik ekipa Instituta.

  Facebook photo gallery


NS SEME » Semenarijada 2013.